karol95m Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udost臋pnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Witam wszystkich forumowicz贸w!Jestem tutaj nowy to m贸j pierwszy post na forum.聽Do rzeczy:Mam problem z iskr膮 w moim motocyklu Yamaha xt125x聽Przy pr贸bie odpalania motocykla nie ma iskry na 艣wiecy.Zmieni艂em 艣wiece na now膮, fajk臋, oraz sprawdzi艂em obw贸d miernikiem na przewodzie od cewki do fajki. Wszystko jest ok.Dalej sprawdzi艂em cewk臋 daj膮c na wej艣cie plus z akumulatora, iskra na 艣wiecy si臋 pojawi艂a.Dalej mam problem gdzie co mog臋 sprawdzi膰.Dodam, 偶e przy pr贸bie odpalania napi臋cie na 艣wiat艂ach si臋 pojawia.Czekam na wasze odpowiedzi.Z g贸ry dzieki za pomoc wszystkim.Pozdrawiam Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Piotr95 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udost臋pnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 (edytowane) Mo偶e si臋 zatar艂?Zmierz kompresje Edytowane 13 Sierpnia 2012 przez Piotr95 Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
karol95m Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Autor Udost臋pnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Jak mam to zrobi膰?O艣wie膰 mnie co ma wspolnego iskra na 艣wiecy z zatarciem slinika? Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Do艂膮cz do dyskusji
Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.