karol95m Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Witam wszystkich forumowiczów!Jestem tutaj nowy to mój pierwszy post na forum. Do rzeczy:Mam problem z iskrą w moim motocyklu Yamaha xt125x Przy próbie odpalania motocykla nie ma iskry na świecy.Zmieniłem świece na nową, fajkę, oraz sprawdziłem obwód miernikiem na przewodzie od cewki do fajki. Wszystko jest ok.Dalej sprawdziłem cewkę dając na wejście plus z akumulatora, iskra na świecy się pojawiła.Dalej mam problem gdzie co mogę sprawdzić.Dodam, że przy próbie odpalania napięcie na światłach się pojawia.Czekam na wasze odpowiedzi.Z góry dzieki za pomoc wszystkim.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr95 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 (edytowane) Może się zatarł?Zmierz kompresje Edytowane 13 Sierpnia 2012 przez Piotr95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol95m Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Jak mam to zrobić?Oświeć mnie co ma wspolnego iskra na świecy z zatarciem slinika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi