bigstach Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Dziś w nocy czyli w dniu 07.08.2012 w miejscowości Kliczków koło Bolesławca z parkingu strzeżonego, skradziono Yamahę Ridera 1900 mojego kolegi Piotra "Wibrującego". Yamaha koloru czerwonego, z przetartym zbiornikiem z prawej strony, porysowany tłumik, numer rejestracyjny ZGR 44RY. Mam nadzieję , że ktoś coś zobaczy i da znać 605 926 256 . Łapy gnojom poobcinać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samonek4 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 (edytowane) Parking strzeżony a jednak nie strzeżony. Wynika z tego że jak ma się drogie dobre moto to lepiej trzymać je we własnym garażu.A miał założonego disk-locka na kołach albo blokadę na łańcuch? Edytowane 9 Sierpnia 2012 przez samonek4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Własny garaż? To nic nie da... Najlepiej to w domu - tak jak mój kolega. I wtedy masz wyj**ane na złodzieji ;) Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi