Gość Zbycho Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zbycho trzeba bylo dac znac od trech miesiecy poszerzamy nabrzeze portowe na Mestre. To bym Cie oprowadzil. Przysięgam że w następnym sezonie odwiedzę Cię. Jeszcze będziesz żałował :flesje: .Wrzuć tylko przed wiosną telefon i (lub) maila na Priva. Przysięgam, nie będę rozdawał, ani nadużywał :icon_biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Satriael Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 (edytowane) A gdzie parkowałeś? Byłem w ubiegłą sobotę w Wenecji ( niestety 4oo ). Parking na 7 piętrze Garage San Marco - 30 euro dzień ( nie ma na godziny ). Złaziliśmy się jak pieski, upał +38, oczywiście kupiłem plan żeby nie błądzić. W tym roku też przeleciałem się do Wenecji i zaraz za mostem łączącym Wenecję ze stałym lądem jest bezpłatny parking dla motongów. Zawalony kompletnie skuterami i motocyklami ale zawsze można się tam jakoś wcisnąć i co najważniejsze jest za free Edytowane 20 Sierpnia 2012 przez Satriael Cytuj 2008r- Chorwacja 3900km / 2011r- Bułgaria 4500km2012r- Alpy i Wenecja 3200km / 2013r- Istria 2600km2014r- Albania 5000km / 2015r- Montenegro 3500km2016r- Rumunia 3000km http://www.motoholik.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi