misiek93350 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Witam mam problem z świeżo zakupioną DRką mianowicie nie chce wchodzić na obroty ;/ nie mam obrotomierza ale przypuszczam że kręci się do połowy swoich możliwości ... przykopca lekko na czarno z tłumnika i przerywa ... podczas jazdy zaraz jak ją kupiłem chodziła normalnie po paru tygodniach zaczeło jej się coś dziać nie trzyma wolnych obrotów i nie wkręca się na obroty chyba że ją zmuszę mianowicie jak jadę i wbiję 2 bieg rozpędi się do 20 na godz i potrzymam troszkę dłużej na gazie to ona popśtyka i nagle wyrwie z kopyta tak że koło przednie odrywa od podłoża . Czytałem troszkę o tym i zmieniłem świecę na irydową filter powietrza i wyczyściłem gażnik (podciśnieniowy) dalej to samo ;/Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Sprawdź poziom paliwa w komorze pływakowej Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek93350 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 z gażnikiem jest wszystko ok bo czyścił go mechanik z książką w ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 (edytowane) to dlaczego kopci na czarno?Zadaj to pytanie mechanikowiJeśli już rozkręcił gaźnik na części to patrzał jaki jest rozmiar dysz wkręcony ?Porównywał je z serwisówką ? Edytowane 4 Sierpnia 2012 przez zikowski Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi