-lisio- Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 A puki co Kargulo to zapraszam na przejażdżkę do Czarnogóry. Wyjazd w niedzielę rano powrót 16.09. załatwiaj urlop i dawaj z nami. Sylwek też jedzie :) Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Lisio, w Czarnogórze jest super. Zmień tylko termin wyjazdu o jeden rok i śmigamy. no to daje linka do zdjęć tylko nie wszystkie się załadowały ( nie wiedzieć czemu :))reszte dorzuce wieczorem https://picasaweb.google.com/110327202613636327913/WyprawaKotlinaKOdzka?authuser=0&authkey=Gv1sRgCJW3pKCemPkU&feat=directlink Piotrek, jak to robisz, ze zawsze wychodzą Tobie takie ładne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomjag Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 tomjag, masz pewne, że w przyszłym sezonie Ci trochę głowę pozawracam bo zamierzam pojechać w te rejony na ok. tydzień. Chyba najciekawszy zakątek Polski, nie obrażając innych zakątków :) oczywiście to moja subiektywna opinia, ktoś może się z tym nie zgadzać. W zeszłym roku przejazdem byłem w Złotym Stoku i też odwiedziłęm tą kopalnię złota. Fotki fajne, ktoś został wychlastany dupochlastem ?? Fajnie! Nie chce uprawiać kryptoreklamy, ale mam możliwości przenocowania nawet większej ilości gości.Często bywają u mnie motocykliści. W maju był nawet mały zlocik z Namysłowa.http://www.serwis-no...ia,id,8286.html Cytuj ホンダが一番ですhttp://www.otowakacj...owy-20-id635935 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kargulo Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 i jest pierszy odcinek nowej serii tasiemca o wyprawie do Kotliny kłodzkiej i zapraszam do linku poniżej: http://pkarwowski.pl/moto/?p=372 za pare godzin bedzie drugi odcinek ( ładuje się ) miłego oglądania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezja110 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Ech... chciałabym tam powrócić :) bardzo udany wyjazd :) Dzięki Piotrek za relacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kargulo Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Frezja :) to jeszcze nie koniec , to dopiero początek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezja110 Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 :) liczę na to :) nie byłam nigdy w Nałęczowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Fajna wycieczka :).Takie małe pytanie, jak byliście na noclegu, gdzie spały Wasze motocykle (tzn. szukaliście dla nich garażu zamkniętego)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezja110 Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 W Henrykowie były zamknięte w garażu :) a w pozostałych miejscach, parking strzeżony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Ramone Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 (edytowane) Szkoda ze nie zgraly nam sie terminy. Ja wlasnie od 2 tygodni wlocze sie po dolnym slasku. Wlasciwie wszystkie miejscowki ktore wymieniliscie zwiedzilem z malzonka. Aktualnie jestesmy w okolicach świeradow zdroj i jutro lecimy na wroclaw i powrot do wawy:/ Edytowane 6 Września 2012 przez Krystian Ramone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi