yamro Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Daruś super, to się zdzwonimy gdzie jesteśmy. Piwko zimne będzie czekać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Yamro, zimne piwo to poezja dla mojego ciała. Dajcie znać co już zwiedziliście i gdzie jesteście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 YamroKreftfrezja110kargulo + plecak Dzięki za super wycieczkę i wspaniałe towarzystwo. Już mi brakuje Was, knedlików, utopenca i zimnego piwa. :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezja110 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Ciężko jest powrócić do szarej rzeczywistości po tak bardzo udanym wyjeździe :) czekam na kolejny :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Dajcie na forum szerszą relację, może foty :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kargulo Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Relacja bedzie jak tylko sie ogarne chyba ze ktos inny opisze kolkoma slowami :) Ostatnia tura czyli kargulo+plecak dotarli do domu i osobiscie mocze sie w wannie. Dzieki wszystkim za zajefajny wypad i zachecam do organizowania takich wypraw. Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreft Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Relacja bedzie jak tylko sie ogarne chyba ze ktos inny opisze kolkoma slowami :)Ostatnia tura czyli kargulo+plecak dotarli do domu i osobiscie mocze sie w wannie. Dzieki wszystkim za zajefajny wypad i zachecam do organizowania takich wypraw. Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2 Kilkoma słowami mówisz ......super ekipa która wie czego chce i dostosowuje sie do jednolitego stylu jazdy, fajna trasa, dobra pogoda.....tyle na początek :-) Kargulo, cieszę sie że dotarliście cało. Pozdrowienia i czekamy na foty i film :-). Pozdrawiam cała grupę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Kargulo, wrzucisz jakieś foty z wycieczki. Popatrzyłbym sobie i przypomniał jak to było miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreft Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Kargulo, wrzucisz jakieś foty z wycieczki. Popatrzyłbym sobie i przypomniał jak to było miło. Kargulo, wrzucisz jakieś foty z wycieczki. Popatrzyłbym sobie i przypomniał jak to było miło. Darek mam je juz u siebie na kompie. Mieszkamy po sasiedzku tak wiec w każdej chwili możesz po nie wpaść. Jest ich sporo :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 MirkuDzięki, wpadnę jak wrócę z urlopu tj po 15 września. Ja też mam trochę zdjęć, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomjag Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Kurczę, szkoda, że tak rzadko tu zaglądam. Mieszkam w Kotlinie Kłodzkiej i z chęcią spotkałbym się z kimś z forum i polatał po naszych winklach. . Jestem przewodnikiem więc oprócz tego mógłbym cosik poopowiadać o naszych górkach. Szkoda, no cóż może następnym razem. Pozdrawiam Cytuj ホンダが一番ですhttp://www.otowakacj...owy-20-id635935 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezja110 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zatem zaglądaj tu częściej :) akurat trafiłbyś na ekipę słuchaczy.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kargulo Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 no to daje linka do zdjęć tylko nie wszystkie się załadowały ( nie wiedzieć czemu :))reszte dorzuce wieczorem https://picasaweb.google.com/110327202613636327913/WyprawaKotlinaKOdzka?authuser=0&authkey=Gv1sRgCJW3pKCemPkU&feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 (edytowane) tomjag, masz pewne, że w przyszłym sezonie Ci trochę głowę pozawracam bo zamierzam pojechać w te rejony na ok. tydzień. Chyba najciekawszy zakątek Polski, nie obrażając innych zakątków :) oczywiście to moja subiektywna opinia, ktoś może się z tym nie zgadzać. W zeszłym roku przejazdem byłem w Złotym Stoku i też odwiedziłęm tą kopalnię złota. Fotki fajne, ktoś został wychlastany dupochlastem ?? Edytowane 29 Sierpnia 2012 przez -lisio- Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kargulo Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 lisiu to ja z toba w następnym sezonie :) a dupochlastem nikt sie nie dał wychlustać, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi