Daruś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Kargulo, wcześniej jak 17-18 sierpnia nie dam rady ( jeśli w ogóle w tym okresie dam radę ), ale to nie problem, najwyżej ja dojadę do was gdzieś na trasie już w samej kotlinie. Nie wiem tylko jak planujesz z noclegani, ale ja w zabezpieczeniu i tak wezmę namiot. Piotr planuj tak jak wygodnie jest Tobie i większości , ja najwyżej doskoczę do was już tam na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamro Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Ja potwierdzam na 1000% jadę, choć właśnie zaliczyłem spotkanie prawej stopy z krawężnikiem... Ale co tam, szybki kompres i jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kargulo Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Hej, a dałoby radę zrobić spotkanie w tym tygodniu? spoko ni ema sprawy, codziennie po 19-tej Yamro - super ze na 100% i powodzenia ze stopą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamro Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zdrowo przyp***łem.... Byłem na prześwietleniu profilaktycznie, ale kości całe. Stłuczenie pewnie zejdzie w parę dni, ale na razie moto ląduje w garażu. Ale w kotlinę choćby z bandażem jadę. Mnie po19ej codziennie też pasuje, więc możemy się zgadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezja110 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Kurcze jutro już wylatuję z Warszawy lecz będę zaglądać na bieżąco :) i kontaktować się telefonicznie :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Dajcie znać kiedy spotkanie. Kargulo, a kiedy planujesz wyjazd i na ile dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kargulo Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 upss Darku spotkanie było wczoraj zostało ustalone że wyruszamy w środę z rana na ile dni? tak do niedzieli lecz ja mam trochę więcej wolnego więc możliwe że osobiście zagoszcze trochę dłużej w tamtych rejonach. i finalnie jest 4 motocykle i 5 osób YamroKreftfrezja110kargulo + plecak bedzie zajebi...cie, ( oby nie padało ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Chojecki Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 (edytowane) Kurcze moze i ja się wybiore... Można jeszcze się dopisać Jeśli ud mi się do tego czasu wszytko ogarnąć w moim moto to może. Czy możecie podać jakiś nr kontaktowy?? Będę wdzięczny Edytowane 12 Sierpnia 2012 przez Tomek Chojecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Piotrek, gapa ze mnie i wczoraj byłem w klubie o 19.00, ale tak jak rozmawialiśmy, ja dojadę do Was tylko nie wiem którego dnia. Będę dzwonił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokole_Oko Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Witam, jestem z Kotliny i jeśli mogę coś podpowiedzieć, to jak nie zorganizowaliście jeszcze noclegu to np. koło Bikers Choice gość wynajmuje pokoje za 20 zł z tego co pamiętam. Knajpe szczerze polecam, często tam gościmy:). A do wycieczki mogę jeszcze powiedzieć, że zamek Chojnik w Jeleniej Górze możecie obejrzeć, Twierdze Kłodzką, Stary Książ, jak już będziecie na Książu, wodospad wilczki w Międzygórzu. Jak się chce trochę połazić, to są Błędne Skały i Szczeliniec w Parku Narodowym Gór Stołowych... Jest tu naprawdę pięknie, będziecie mieli co oglądać :) Tylko ostrzegam, jeśli będziecie jechać przez sam Wałbrzych to droga tam jest delikatnie mówiąc fatalna, trochę Was wytrzącha. Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kargulo Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Kurcze moze i ja się wybiore... Można jeszcze się dopisać Jeśli ud mi się do tego czasu wszytko ogarnąć w moim moto to może. Czy możecie podać jakiś nr kontaktowy?? Będę wdzięczny spoko nie ma problemu, moj numer 519448001 Piotrek, gapa ze mnie i wczoraj byłem w klubie o 19.00, ale tak jak rozmawialiśmy, ja dojadę do Was tylko nie wiem którego dnia. Będę dzwonił. bedziemy na Ciebie Czekać ;) Sokole_Oko - dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 W przyszłym sezonie planuję wybrać się w tamte rejony na min tydzień, bo jest faktycznie co zwiedzać. Niestety w terminie w którym jedziecie, ja nie dam rady. Wszystkim szerokości i przyczepności, wracajcie cali i nie zapomnijcie napisać jak było. Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kargulo Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 a szkoda szkoda ze z terminem Ci nie pasuje, a relacja bedzie bedzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 A gdzie planujecie spać? Chyba nie w Hotelu Przy Oślej Bramie? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Kargulo, Yamro, ja jadę w piątek, tak jak powiedziałem bedę dzwonił. Do zobaczyska. A może ktoś jeszcze wybrałby się ze mną w piątek do Kotliny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi