Ja Bol Opublikowano 24 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2004 Hejka!W ostatni weekend (18-20.06) wraz z dwójką kumpli (Jelu na VN 1500 u którego służyłem za balast :crossy: i Siara na GSX 750 Katana) wybraliśmy się na mały wypad z Wawy do 3miasta i z powrotem. Trasa liczyła ok. 800 km. bowiem nadrobiliśmy trochę drogi jadąc bocznymi drogami przez Grunwald i Malbork. Pogoda... nie najgorsza, zwłaszcza w niedzielę, więc na trasce spotkaliśmy trochę motonitów.Skręciliśmy mały filmik z jazdy (jak uda się go okroić do sensownych rozmiarów to zapodam na forum) i napstrykaliśmy trochę fotek. Oto kilka z nich: Cytuj Suza GSX 600 F (jajko) -> Yamaha FZS 1000 Fazer -> Triumph Sprint ST 1050 -> ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 25 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2004 Trzeba było uprzedzić to by grupa Północ was oprowadziła po Gdańsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja Bol Opublikowano 25 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2004 Dzięki, ale zbyt późno zapadła decyzja, że jedziemy więc czasu już nie było na umawianie się na forum. Poza tym na Gdańsk została nam tylko połowa niedzieli (bo na wieczór musieliśmy być w Wawie). Ja jestem z Gdyni więc w miarę najciekawsze rzeczy w 3mieście im pokazałem lecz jeden weekend to trochę mało. Może podczas urlopu uda się znów ich namówić na mały wypad. Wówczas na pewno dam znać na forum. Poza tym jak w końcu kupię sobie sprzęta (najbliższa wiosna) to na pewno dam znać bo chętnie poznam jakieś fajne traski po 3mieście. Pozdrawiam. JaBol. :crossy: :clap: :crossy: Cytuj Suza GSX 600 F (jajko) -> Yamaha FZS 1000 Fazer -> Triumph Sprint ST 1050 -> ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi