Bartolo28 Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 WitamJakis czas temu popsuło mi sie w silniku sprzęgło jednokierunkowe rozrusznika w MZ 125 SM. Wie ktoś gdzie można dostać taką część za w miare rozsądną cene? Przegladałem allegro i rożne fora i nic nie znalazłem... ;/ Motor stoi juz rozebrany 3 tydzień ;/Po rozebraniu silnika i odkręceniu tego sprzęgła popsuł się zewnętrzny wieniec (wewnętrzne łożysko jest ok). Gdzie można je zregenerować? Ma ktos jakiś pomysł? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Witam Cię ;) Jak znajdziesz gdzieś takie sprzęgło to bierz w ciemno dwa ;D ja od 2 lat go szukam w używce. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekr35 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Jak ktoś zainteresowany to mam na sprzedaż rozrusznik do mz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Ze sprzęgłem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon301 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 zobacz tu http://www.grahamsmotorcycles.com/2010%20WEB%20SITE/MZ_SPARES_MENU.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi