sprite11 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Jak bardzo chcesz można o 7-mej, ale musiałbym wstać o 6,30 żeby zdążyć zjeść śniadanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Yanki, ale gdzieś tak koło mc.donalda ? Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 No już dobra, niech będzie ta 8:00 ;) Dokładnie Yanki - koło McDonalda. Do zobaczenia jutro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 do jutra :) :buttrock: Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wopoz Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Pozdrowienia bo nic innego mi nie zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kufi Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Pozdrowienia bo nic innego mi nie zostało.Mi nic innego nie pozostało jak się pod tymi slowami podpisać :( . Od dłuższego czasu mnie tu(FM) nie było,a tu taka niespodzianka ...reaktywacja SSSJ ,a ja czytam o tym w momencie ,gdy Wy jesteście po śniadanku i rozjeżdżacie sied od domów :banghead:Mam nadzieję...nie wiem na pewno że się dobrze bawiliście i tego Wam zazdroszczę...ale może na wiosnę coś bedzie w planach,to już przypilnuję FM.Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matata Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Grupa bydgoska w domu zameldowała się o 19.50. Podróż minęła bez wydarzeń. Jeszcze raz Wielkie Dzięki dla Ani i Marcina za zorganizowanie kolejnego spotkania sssj. Było zajefajnie i jak zawsze za krótko. Pozdrawiam również pozostalych uczestników, śmiganie z Wami po winkielkach to czysta przyjemność :) Zdjęcia będą później.pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Mniejsza część grupy warszawskiej również melduje się bez strat w ludziach i sprzęcie :) Przy okazji oszczędnej jazdy pobity został rekord spalania - NTV we 2 osoby spożyła 3,53 l/100. Chyba nie zmienię prędko tej pierdziawy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matata Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Ludwik 3,53 l/100 ??!! tylko pozazdrościć :rolleyes: . Jaką prędkością jechaliście??80-90?? :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 było fantastycznie, mimo wielu przeciwności losu dotarli my`śmy do domu :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 (edytowane) I ja również się melduję :) Właśnie leżę sobie w wannie z gorącą wodą i zimnym piwkiem wspominając ostatnie 3 dni.Ech... Szkoda że tak szybko minęły... Dziękuje wszystkim za wspaniałe towarzystwo, a najbardziej Ani i Buberowi za organizację :notworthy: Wasze zdrowie :flesje: ps1. nie wiedziałem Buber że masz taki talent... naprawdę Stary - Brawo :clap:ps2. i kolejne "nie wiedziałem"... że Afryką można tak jeździć po winklach :icon_mrgreen: dla ekipy Bydgoskiej specjalne pozdrowienia za dzisiejsze wspólne śmiganie po Czechach :cool: bez strat w [...] sprzęcie :)My się tym nie możemy pochwalić :icon_twisted: Edytowane 9 Września 2012 przez ptaq_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Estrella Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 melduję się i ja - właśnie dotarłam :Djakoś dziwnie prowadzi się auto po przejechaniu 1400km na moto ;) Bardzo się cieszę że Was wszystkich zobaczyłam, było jak zawsze - super i stanowczo za krótkoPiaff, Buber wielki szacun za zorganizowanie kolejneg SSSJ jesteście wielcy i utalentowani... :clap: :notworthy: Aniu ja to nie mogę sobie wyobrazić jak byś śpiewała bez bólu gardła :eek: Chciałabym również podziękować "moim chamom i prostakom" za namówienie mnie na powrót przez Czechy, trasa rewelacyjna, towarzystwo świetne, widoki zapierające dech w piersi... nic dodać nic ująćJa chcę jeszczę!! polskie winkle są jakieś takie bardziej proste :icon_evil: P.S. Rosa fajna ta Twoja fujara :wink: :PP.S.2 a jednak da się jechać GSXerem tak by spalił poniżej 7l/100km :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprite11 Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 (edytowane) Słowa tego nie odzwierciedlą jak było super, Piaffe, Buber, J(e)rki, chłopaki z Bydzi i cała reszta fantastycznych ludzi dzięki za doborowe towarzystwo i moc atrakcji. Chciałabym również podziękować "moim chamom i prostakom" lubisz to ... jednak da się jechać GSXerem tak by spalił poniżej 7l/100km wystarczy poczytać instrukcję i dowiedzieć się, że niektóre motocykle posiadają szósty bieg, np. GSXR :banghead: Edytowane 10 Września 2012 przez sprite11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosa Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Cóż powiedzieć.......było bardzo zajefanie. Ukłony dla Buberów i wielkie dzięki za fajne towarzystwo. Byłem tam pierwszy raz, "ino roz" :biggrin: , a czułem się z Wami swojsko. Latanko w powrocie pierwsza klasa, słowa uznania dla Estrelki , bo niewiele kobietek potrafi tak jeździć, mało!!!!!! Wielu facetów tak nie potrafi jeździć bravisssimo!!!! Spodobała Ci się moja fujara? LUBISZ TO.................................................. :biggrin: PZDR4all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Rosa przecież fujary są zaje,...fajne :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi