C z e j e n Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 (edytowane) Wiem,ze troche późno pisze ale jakby ktoś sie nudził jutro tj niedziela o 6 rano jedziemy do Malborka zwiedzić zamek,później obiad w Gdańsku i do domu obecny skład to ja i szwagr<(nie mylić z ogr)> Start w Kostrzynie spod remizy strażackiej1Africa Twin2NTV7003BMW650 Edytowane 7 Lipca 2012 przez C z e j e n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Czejen. Ostatnio rzadko jestem w Poz, ale w razie czego pisz to się można zgadać. Więcej tematów odnośnie przejażdżek znajdziesz na wgm.net.pl.Swoją drogą ciekawe jak ze szwagrem jeździcie na trzech sprzętach :) Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C z e j e n Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 SiemaWyjazd okazał sie strzałem w dychęcaały dzień łażenia ale polecam naprawde warto!Jechaliśmy w 3 moto -w woli wyjaśnienia we 3 jezdzców:)Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi