fedek Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 (edytowane) poszukuje kompanow do wyjazdu na zlot Twierdz Boyen,termin zlotu 27-29 VII,w tym samym czasie jest tez picnic country mragowo,wiec cale mazury w motocyklach Edytowane 4 Lipca 2012 przez fedek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioHDEłk Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Ja jadę. Rokrocznie jestemw Giżu i Mrągowie. Ale jest jeden szkopuł: do Giza mam tylko 55 km :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick63 Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Jak zrobię moto to planuję pojechać, byłem 2 lata temu i było spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick63 Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Ja prawdopodobnie zrobię motka więc są całkiem duze szanse na wyjazd z tym że podobno pogoda ma być fatalna, tak przynajmniej prognozy mowią. Masz juz jakiś kompanów na wyjazd??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedek Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 tak najprawdopodobniej mam juz 3 kumpli ktorzy sie zdecydowali na wyjazd,ale jak zrobisz to mozesz sie przylaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick63 Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 To spoko, wstępnie się piszę na wyjazd, mam nadzieję tylko że pogoda dopisze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 w giżycku zawsze jest git pogoda i zawsze leje jak sie wraca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick63 Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 2 lata temu było właśnie odwrotnie, jazda w pięknej pogodzie tylko pierwszego dnia wieczorem lekko padało ale sprzęty dawno już stały na parkingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Jedzie ktos jutro? Ja planuje wyjazd ok 11-12:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedek Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 ja wyjezdzam w piatek 6 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 i jak bylo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi