rozek Opublikowano 23 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 Muszę wymienic filtr powietrza, więc od pomyslałem zeby od razu kupic stozek. Tylko kompletnie się w tym nie orientuje. Jaki dobrac ?? Gdzie kupic ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 24 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2004 Znalazłem kilka filtróww KLASIE 35mm (czego ?? srednicy ?) za 56,9 zł- według nich jest to filtr przeznaczony do mojego motoW bielbike.com.pl są po 45zł ale o większym rozmiarze Co o tym sądzicie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zachtomasso Opublikowano 24 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2004 Miałem ostatnio podobny problem w MTXie szwagra. Średnica zewnętrzna gaźnika to 37 mm. W sklepie u kumpla w Wołominie kupiliśmy stożek FILTRONA za 35 zł o średnicy 40 mm i wykorzystując kilka patentów zamontowaliśmy w puszce po oryginalnym filtrze powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtcross Opublikowano 24 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2004 Miałem ostatnio podobny problem w MTXie szwagra. Średnica zewnętrzna gaźnika to 37 mm. W sklepie u kumpla w Wołominie kupiliśmy stożek FILTRONA za 35 zł o średnicy 40 mm i wykorzystując kilka patentów zamontowaliśmy w puszce po oryginalnym filtrze powietrza. Sorry ze lekko nie na temat... Ale gdzie kupiles swoją Cb ?? Przypadkiem nie w Ostrolece? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zachtomasso Opublikowano 25 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2004 Sorry ze lekko nie na temat... Ale gdzie kupiles swoją Cb ?? Przypadkiem nie w Ostrolece? Nie. I z wg karty pojazdu niegdy nie była w Ostrołęce. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi