Róża 1983 Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Witam wszystkich mam problem z moją r6 2007 po przekręceniu kluczyka pali się kontrolka silnika "engine trouble warning" i wyskakuje błąd 18 . Yamaszka jest wyposażona w system diagnostyczny może ktoś wie od czego jest ten błąd 18 . Motorek jest wyraźnie słabszy na wysokich obrotach. Sprawdziłem wtryski przepustnice i czujnik położenia przepustnicy i paliwko wszystko ok może to zawór exup lub sonda lambda. Z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 http://www.gravesport.com/Graves-Motorsports-Yamaha-Exup-Servo-Eliminator.html Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Róża 1983 Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Dzięki masz u mnie browara ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi