wajzer Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 (edytowane) Mam czas i w......ą żonę , to co mam w domu siedzieć :-) Edytowane 2 Września 2012 przez wajzer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Mam czas i w......ą żonę , to co mam w domu siedzieć :-) \ pozazdrościć :)) a sprzęt jak ?? daje rade ?? jak mówią w Honde się nie zaglonda :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 a ja chciałem Cię namówić na Chorwacje w tamtym tygodniu a Ty mi zwiałeś niedobry :banghead: Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 (edytowane) @ Foresst Moja Hondzia popisała się i nawet bym nie pomyślał że da się tyle na niej wydusić :-) Tylko jej apetyt trochę mnie powalił ; jadąc 150/ 160 zeżarła prawie 7l/100@ Pablo Nic wcześniej nie wspominałeś ale na następny rok będzie jakiś cel :-) Edytowane 3 Września 2012 przez wajzer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi