c64club Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Wspomnienie :/Szkoda machinki jednak najważniejsze, że kierownik nadal motórzy. A rzeźbę w moto zawsze podziwiam, nieważne czy w moim stylu czy nie. Cytuj www.grzegorski.net - witrualny kącik mojego warsztatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 A z ciekawostek dodam,że w oryginale to był MT-16 a reszta z niego śmiga w Krotoszynie z silnikiem MOTO-GUZZI,o czym pisano wyżej :cool: A kierownik motórzy dalej nieprzerwanie i to ostro :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c64club Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Reszta, tzn. po rozbiciu został odbudowany i wstawiono mu generator ciągu z M-G? Cytuj www.grzegorski.net - witrualny kącik mojego warsztatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Reszta tzn. oryginalna rama z koszem i uszkodzonym napędem z której ja zabrałem silnik,skrzynie i przednie teleskopy,a to co zostało po wypadku kupili chłopaki z Góry i coś z tego jeszcze zrobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czezwy Opublikowano 30 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Samochodówka wydaje się ciekawym pomysłem. A co wmontowania sobie jakichś podnóżków to się wzięło na szybko wytoczyło coś wczoraj i dziś zamontowałem i zobaczę jak się jeździ w szpagacie. Dzięki panowie za pomysły. P. Cytuj Audaces Foruna Iuvat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi