kilu Opublikowano 23 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 Siemka. Mam takie pytanko. Mam przebieg w NSR już niestety 34 000 i nie miałem zmienianego tłoka. Uważam że już trzeba było by pomyśleć nad jego zmianą. Czy w ASO mi to zrobią? Nie policzą za dużo? Czy trzeba go "docierać"?? I ile kosztuje taki tłok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 23 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 Tak w ASO Ci to zrobią i w każdym serisie. Cena to od 300 - 400zł w zależności od firmy tłoka. Po wymianie tłoka oczywiście, że musisz docierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 23 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 Dobra - już wiem. A jeszcze pytanko dotyczace docierania - jak go docierac? jakie predkosci na poszczegolnych biegach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi