Gość masacre Opublikowano 18 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2002 szukam opini na temat tego motorka a w szczególności o silniku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siecki Opublikowano 19 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2002 Witam! Sam szukam czegokolwiek na temat XL, ale 600 i wiem, że trudno coś znaleźć. Niestety jest mało tych motorków. :D Mogę jedynie podać Ci stronę, na której są podstawowe dane silnika (ten adres kotoś już polecał na forum) www.nobbyz-garage.com Dane do FT 500 też tam znajdziesz. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SUshi Opublikowano 23 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2002 Czesc. Na tej stronie znajdziesz chyba wszystko co dotyczy XL500 tyle, że po niemiecku ale zawsze to coś http://www.xl500.de/hauptseite/xl500rd.htmPozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GLOB TDM Opublikowano 2 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2003 WITAM. MIAŁEM TAKICH XL 500 CHYBA Z SZEŚC SPRZĘT OGOLNIE WDZIECZNY. TROCHE KŁOPOTLIWA GŁOWICA. JESLI BYŚ MIAŁ KONKRETNE PYTANIA TO SŁOZE DOŚWIADCZENIEM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GLOB TDM Opublikowano 2 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2003 WITAM. MIAŁEM TAKICH XL 500 CHYBA Z SZEŚC SPRZĘT OGOLNIE WDZIECZNY. TROCHE KŁOPOTLIWA GŁOWICA. JESLI BYŚ MIAŁ KONKRETNE PYTANIA TO SŁOZE DOŚWIADCZENIEM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi