Badger Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 bo opieram swoja wiedze na troche wiekszej ilosci maszyn, ktora w zyciu oblatalem niz Ty miales moze okazje usiasc. jeśli taka rzeczywistość, ma sprawić, że poczujesz się lepiej i się dowartościujesz, to proszę bardzo, niech tak będzie. i znów wracając do tematu, dochodzimy do wspólnego wniosku, że za 10k łatwiej będzie trafić "ładnego" turystyka niż armaturę w dobrym stanie.Jakby autor tematu miał kupę forsy tobym nie deliberował tylko go jeszcze poklepał po ramieniu i namawiał na dwa motocykle ;) albo i trzy pozdrawiam Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porywacz_zwlok Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 no to mnie tą luźną dyskusją troszkę zmartwiliścieto latanie po kilkaset kilometrów to nie jest jeszcze turystyka a jedynie latanie wokół komina. na turystyku naprawdę fajnie się lata ale całe życie nakedy i mnie to troszkę już wypaliło. wiecznie wiadomo co się zdarzy, jak motocykl zareaguje, nie trzeba walczyć, nic nie trzeba naprawiać - inazuma idealnym sprzętem. wydawało mi się, że pozycja z wyciągniętymi nogami da mi troszkę odpocząć kolanom, że duże kanapy dadzą odpocząć moim plecom, tam gdzie kończą swoją szlachetną nazwę mam dwie ekipy za którymi i z którymi latam, ale tam są albo same plastiki albo też same crusery i bober z hadeka, więc nie mam się gdzie przymierzyć do ciekawego sprzętu chyba będę musiał przejechać się do adama i przysiąść na kilka armatur dziękuję za odpowiedzi ale wątku jeszcze nie zamykamy, bo może i komuś się coś ciekawego przypomni co mnie wzbogaci o wiedzę Qrde ale faux paux...no oczywiście 1500 :D palec mnie poleciał ;) Oooo taki : ładny ten vulcam ale ta pojemność mnie przeraża ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi