Skocz do zawartości

CC / Enduro / Mx

Guzio
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

sporo szukalem po forum jakis postow odnosnie zawodow. Jest nawet taki dzial ale raczej o brudnych sprawach tam nie mozna za wiele przeczytac. Sporo tez szukalem u wujka google ale tez zostaly mi tylko znalezione te z ranga mistrzostw polski lub pucharu polski. Temat zalozylem z racji tego by dowiedziec sie o jakis zawodach CC / Enduro w ktorych chetnie bym wystartowal. Uwazam ze szlifowania juz techniki i umiejetnosci jazdy bylo wiele. Czas zobaczyc gdzie moje miejsce w szeregu. Czesto jezdzilem do Łodzi ogladac zawody CC i tamtejsze tereny byly dla mnie ciekawym doswiadczeniem. Niestety w zadnych nie wystartowalem ale kiedys musi byc ten pierwszy start. Mysle ze w tym poscie mozna dla uzytkownikow naszego brudnego dzialu dawac terminy zawodow na ktore lubimy jezdzic aby mogli tez sie wybrac w charakterze widza lub zawodnika. U nas najblizsze zawody na ktore jezdze w roli obserwatora to w Czerwionce - Leszczynach. Zdarzalo mi sie tez bywac w Boguszowicach niedaleko Cieszyna. Ale raczej startem w MX nie do konca jestem zdecydowany. Wolalbym pojezdzic troche dluzej w CC i sprawdzic sie podczas dluzszego etapu.

Czerwionka ( Polska )

II Runda 06.05.2012 r.

III Runda 24.06.2012 r.

V Runda 19.08.2012 r.

VII Runda 23.09.2012 r.

Petrovice u Karvine (Czechy)

I Runda 28.04.2012 r.

IV Runda 21.07.2012 r.

VI Runda 15.09.2012 r.

VIII Runda 20.10.2012 r.