Siwy_ Opublikowano 21 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 witam Mam zamiar pomalowac tylne plastikowe nadkole na czerwono(pod kolor motocykla),teraz jest ale czarne i mi sie zbytnio nie podoba... :D I mam zamiar kupic czerwony spray wraz z lakierem i pomalowac Te czesc...najpierw chce troszke zetrzec papierkiem sciernym(gładkim,zeby mozna było sie podcierac :D :D :evil:) i walnac sprayem,potem drugą warstwa a po wyschnieciu lakierek...jezeli napisalem cos zle to prosze o doradztwo bo nieche zeszpecic mojego mini scigacza... pozdrawiam norbert :( :D :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 21 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 hmm raczej nie jestes profesjonalistą więc te malowanie wyjdzie jak wyjdzie. Teraz jest oryginalny kolor ?? Jesli tak to albo bym zostawił albo dał lakiernikowi do pomalowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 21 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 teraz jest czarny :( :( :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 21 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 teraz jest czarny :( :( :evil: ale juz ktos go przemalowywał czy tak wyjechal z fabryki ?? malowanie takiego elementu u lakiernika nie bedzie drogie wiec ja bym tego sam nie malował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 21 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 z fabryki... :evil: teraz stoje przed dylematem-albo super wykonanie albo amatorska robota... 8) :? :? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 21 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 a masz jakies numerki do lakiernikow w WAWIE??? :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 21 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 wlasnie nabylem numer do lakiernika od Greedo 8) 8) :evil: :( :twisted: :twisted: :( :D :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 21 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 jutro dzwonie!!! i sie umawiam :D :D :D :D :D :D :evil: :( :D :D :( :D CZERWONE TYLNE NADKOLE=WYPASS W KOSMOSS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 21 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 wlasnie nabylem numer do lakiernika od Greedo 8) 8) :evil: :( :twisted: :twisted: :( :D :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D :D :D :DA ile mu dałeś za ten numer? :lol: P.S. Jest taki specjalny guzik do edytowania wiadomości. Następnym razem postaraj się go używać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 24 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2004 pomalowałem z kolega czerwonym sprayem wraz z lakierem.Jest naprawde bardzo ładnie!w najblizszym czasie wkleje fotki...w moim poscie popełnilem błąd.Numer dostalem od Avalon'a-przepraszam :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTIG Opublikowano 27 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2004 ja u siebie to nadkole wogole wywalilem i ladniej wyglada bez, ale jest mniej praktyczne (jedno wolec) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi