molik92 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Zakupiłem w zeszłym tygodniu Kawasaki Z750 2010 rok 12000 km przebiegu, przesiadłem sie z CBR 125 i jestem pod wrażeniem mocy oraz jakości że się tak wyrażę jazdy:)Pozdrawiam Seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 No gratulacje. Ładny sprzęcik i faktycznie dość poważna przesiadka. Powodzenia :) Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Graty, pokaż foto Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioHDEłk Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Zakupiłem w zeszłym tygodniu Kawasaki Z750 2010 rok 12000 km przebiegu, przesiadłem sie z CBR 125 i jestem pod wrażeniem mocy oraz jakości że się tak wyrażę jazdy:)Pozdrawiam Seba To uważaj kolego na prawą rękę. POWAŻNIE. Bo to moto potrafi narozrabiac, a po wieku (19 lat-tak??) sądząc dużego doświadczenia nie masz. POZDRO. I miłej jazdy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi