Gandalf Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 (edytowane) Czołem, A ja z innej beczki - organizuje 3 dniowy wypad na Mazury (termin 1-3.05 ewentualne zakwaterowanie w Gierłoży, Wilczy Szaniec) - może któryś z maruderów miałby ochotę sie przyłączyć :biggrin: Szczegółowy plan trasy i informacje znajdziecie w wątku: Wypad na Mazury' Szerokości i przyczepności P.S. Kantry - mam sakwy z tej stronki którą podałeś i jestem bardzo zadowolony z ich produku :lalag: Edytowane 26 Kwietnia 2012 przez Gandalf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus 61 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Witam.Podlaczam sie pod temat Mazury.Nosze sie z zamiarem malej wyprawy na Mazury.Moze Ktos podpowie jakie miejsca warto odwiedzic , jakis namiar na pole namiotowe , moze tez byc w ogrodzie Gospodarza :) .Hotel raczej nie wchodza w rachube , no i czy sa jakies ograniczenia w dojazdzie motocyklem w poszczegolne miejsca. Za wszystkie podpowiedzi z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi