77royal Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Z racji ze na forum jest kilkoro torowych obierzyświatów mam do was pytanie. Poszukuję track day w terminie od 27 kwietnia do 10 maja na torze w Brnie. Na stronie toru nic nie ma a na pewno są prywatne firmy które cos organizują w tym okresie.http://www.automotodrombrno.cz/en/#!/calendar/2012-0412-13 maja odbędzie sie Alpe Adria i WMMP w Brnie i chciał bym przedtem potrenować bo jeszcze nigdy nie jeździłem na tym obiekcie a po dzwonie na slovakiaring wypadało by podgonić z pkt do generalki .Wiem ze GH moto coś organizowali w tym okresie ale znikło info z ich strony........Z góry dzięki za konkrety..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 http://www.automotodrombrno.cz/cz/#!/verejnost-firma/186/jizdy-verejnosti-moto/terminy-ceny Tu masz terminy jazd. Całodniowe najbliższe to 17.05. Kveten to Maj :) Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
77royal Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 dzięki. oglądałem ten kalendarz ale po angielsku i przez to nie myło widać tych jazd zaznaczonych na czarno tylko te czerwone które niestety sa juz poi 2 rundzie do której chce potrenować. Widzę ze porostu przyjadę dzień wcześniej i te kilka jazd będzie musiało mi wystarczyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BubuPN Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Od środy są treningi wolne, ze spokojem się wjeździsz. Najwyżej pogadaj z jakimiś doświadczonymi zawodnikami żeby Cię powieźli za sobą. Cytuj MOTOGEN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi