MrsMarthy Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 (edytowane) Wszystkie najważniejsze informacje zawarte na plakacie :biggrin: http://gryf.riders.pl/userfiles/image/czesiekwiosna2012.jpg Leci ktoś z Lublina? :wink: Edytowane 24 Kwietnia 2012 przez MrsMarthy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Dla zobaczenia kilkudziesięciu Sokołów , wielu NSU i pojedynczych rodzynków typu RUDGE, INDIAN , oraz starego ciągnika Ursus w akcji -było warto.Poza tym z legendy tego zlotu zostało niewiele, według mojego odczucia - zero organizacji, JEDNA! rozegrana konkurencja na cały zlot i na dodatek z motocyklami współczesnymi, a gwóźdź do mojej trumny tej weterańskiej z założenia imprezy przybił hip-hopowoy zespół - jasna liryka :banghead: :banghead: :banghead:Dziękuję za dwa lata ja z pewnością w Czersku nie zagoszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 23 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Kolego, chyba pomyliłeś imprezy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Kolego, chyba pomyliłeś imprezy ;) Daj spokoj... czepiasz sie :biggrin: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Rzeczywiście Czesiek z Czerskiem mi się machną :blink: , pisałem o zlocie Sokoła w Czersku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Daj spokoj... czepiasz sie :biggrin: Staram się jak najmniej:) Rzeczywiście Czesiek z Czerskiem mi się machną :blink: , pisałem o zlocie Sokoła w Czersku Spoko, zdarza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi