Masaż Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 wszystkie informacje w linku obok http://www.zlotymotocyklowe.pl/zlot/1040-Moto-majowka.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 się będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stazbig Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Ciekawa impreza z szansami na wiekszą popularność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaż Opublikowano 9 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Na zlocie na moje oko, jako uczestnika gdzieś ponad 1200 maszyn. Nie wiem jak wygladało to z boku np w czasie parady bo każdy ze znajmoych z miasta widzących jadącą parade mówi co innego :) Impreza całkiem udana, gorzej z końcówką i wielką burzą która rozpoczeła się jakieś 30min.po paradzie. Razem ze znajomymi zawineliśmy się tuż przed nią, gorzej mieli Ci co byli z poza DębicyZauważyłem że dość sporo plecaczków miało aparaty i pewnie coś tam filmowali podczas jazdy.Miło by było jak by ktoś wrzucił jakieś filmiki zdjęcia lub linki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privat Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 No to jak na drugą imprezę frekwencja dopisała :) gorzej z pogodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi