grunder Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Witam,może ktoś się z was orientuje gdzie jest jakiś teren zamknięty do jeżdżenia na jednym kole, stuntu itp?. Dziś mnie ze stacji pogonili z batami, wolałbym jakieś cichsze miejsce do jeżdżenia z dala od mieszkańców, oczywiście z wylanym asfaltem :). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 wiesz co ja ćwiczyłem na starym lotnisku , albo na parkingach w nocy przy supermarketach :biggrin: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 A jakieś stare boisko? Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi