data7 Opublikowano 20 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2004 zdjalem pokrywe zaworowa, i chyba w takiej sytuacji powinny byc zamkniete zawory? no i dalej jest to samo:( nie wiem, czy jak rozkrece glowice, zeby zerknac na zawory to czy dam rade to zlozyc spowrotem. mial juz ktos podobne doswiadczenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalar Opublikowano 20 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2004 ale chodzi wlasnie o to, ze nie da sie go kopnac nawet, bo tlok leciutko chodzija mialem kiedys podobnie, tyle ze w Junaku, i byla to winna za mocno naciagnietej linki sprzegla. Wiec moze najpierw wyreguluj sprzeglo i zawory. A co do suchej swiecy, to mozesz szczykawka przez otwor do swiecy nalac troche wachy i pokopac, ale to dopiero wtedy gdy bedziesz mial kompresje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
data7 Opublikowano 20 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2004 hm, jeden zawro sie zacial chyba, bo nie moge go wcisnac nawet troszeczke.... 3 inne sie wciskaja. czy to objaw zawieseznia sie, czy raczej powazniejszej awarii ? nie chcial bym rozkrecac sam glowicy, bo ktos mi mowil, ze odrazu trzeba bedzie uszczelke wymiec jak sie rozkreci, no i z lancuszkiem rozrzadu nie wiem jak wyglada sprawa, ze zdjeciem a potem z zalozeniem go spowrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 20 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2004 Hym.. w takim razie chyba zawór masz do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
data7 Opublikowano 20 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2004 on sie nie wciska bo jest wcisniety, tak jak by sie przyblokowal. ma kto jakis pomysl co z tym fantem zrobic? sprobowac wyciagnac go jakos delikatnie, czy cos ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
data7 Opublikowano 20 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2004 dzizas, chyba naprawilem :> popukalem troszke mlotkiem, jak to wczesniej wspomnial lucas. profilaktycznie wymienie olej i filtr. mam nadzieje ze sie wiecej nie bedzie przycinal. teraz kompresja jest juz jak wczesniej:) chwilowo dziekuje wszystkim za pomoc. a juz mialem sie zalamac :( :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 20 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2004 (..) popukalem troszke mlotkiem' date='(...)[/quote'] Jak to mój kolega mówił:Bez majzla i młota, to ch** a nie robota :mrgreen: I przyznam, że czasami się to sprawdzało w CZ cross :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi