grinfild Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Niestety zmuszony jestem z ciężkim sercem odpasc z planowanej imprezy, całkowicie. Dziecko mi sie rozchorowalo nie będziemy w ogóle na festynie. Trzymam kciuki za imprezę.powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artlion Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Niestety zmuszony jestem z ciężkim sercem odpasc z planowanej imprezy, całkowicie. Dziecko mi sie rozchorowalo nie będziemy w ogóle na festynie. Trzymam kciuki za imprezę.powodzenia Ale mam nadzieję, że reszta Twojej brygady przybędzie ? Niech Ci pociecha zdrowieje. ArtLion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogonnek Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 (edytowane) Przepraszam że nie byłem ale wybrałem jednak lotnisko ze swoim szkrabkiem.Myślałem że jutro się odkuje na dalibora ale niestety dowiedziałem się że na korotyńskiego też motocykliści przybędą więc wybiorę sie tam z racji tego że zapomniałem z tamtym roku.Do zobaczenia na korotyńskiego.... Edytowane 2 Czerwca 2012 przez Ogonnek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artlion Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 (edytowane) Dziękuje Wszystkim, którzy się zapisali i nie zawiedli ;) Zebraliśmy w sumie ponad 120 zł z kółeczek. Przewodnicząca Rady Rodziców była bardzo zaskoczona :blink: i niezmiernie wdzięczna za nasz wkład. Byli przekonani, że symboliczną złotówkę zbieramy na paliwo wyjeżdżone podczas kółeczek :huh: W każdym razie, prosiła aby przekazać Wam wszystkim gorące podziękowania i wyrazy sympatii za Wasz udział. Z boku dostałem informacje, że nasz udział przyćmił wszystkie inne. Zdjęcia i filmy: https://plus.google.com/u/0/photos/108154144498835408603/albums/5750086624480913393 Jeśli ktoś ma coś dodatkowo, niech się podzieli. Dzięki Edytowane 4 Czerwca 2012 przez artlion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.b Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Cześć , coś nie nogę obejrzeć tych zdjęć , to coś u mnie jest źle czy wszyscy mają problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hooltayos Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Wszyscy :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artlion Opublikowano 8 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Wszyscy :( Już powinno być dobrze, udostępniłem publicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pchła Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Świetna sprawa, widać, że dzieciaki miały fenomenalną radochę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hooltayos Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Super sprawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi