Hooltayos Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Moto naprawione (częściowo) ale miałem nadzieję że pisząc o szkole ząbkowskiej - wypadnie na SP2 w której to właśnie w tym samym czasie jest festyn, a to szkoła mojego syna - więc... reasumując - będę na festynie ale w SP2, co nie zaszkodzi pomachać wam łapką przy przejeździe! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irys. Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/153963-motocyklowy-dzien-dziecka-dalibora-2012%3B-03062012r/Wszystkich chętnych, następnego dnia (w niedzielę) zapraszam również do DD Dalibora :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezja110 Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 12 frezja110 - Honda CB500 :) dołaczę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artlion Opublikowano 22 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Obecna lista uczestników: Lista zainteresowanych:1. ArtLion - Honda CBF 6002. pgizi - Piaggio Beverly 500 - forum burgmania.net3. JACK. - Suzuki GSXR 6004. Robercik85 - Suzuki GSXR 6005. TybuR - Yamaha R66. wasatyperez - Suzuki GSX650F7.Ogonnek - Gix niestety też 6008. Daniel - GSXR 7509. Grinfild - Triumph Speed Triple 955 + prawdopodobnie Suzuki Intruder, Yamaha Drag Star, Suzuki Boulevard, Honda X4, ale to jeszcze potwierdzę10. Groner yamaha fz6n11. artur-suz-wawa - Yamaha TDM 85012. Robert Suzuki GSX-R 600 k513. sebastiann - Yamaha R614. piórko - ZX 6R15. Marcin YZF-R616. adam_o2o - Suzuki SV 65017. piokow6 - BMW GS 650 - forum gazeta.pl18. noddy9 - Honda CBR600F - forum gazeta.pl19. Szybki81 - Kawasaki Z100020. KoNoReX - Burgman UH200 - forum burgmania.net21. Roberto - Kymco Xciting 500 - forum burgmania.net22. Patryk-undof3 - Gilera Nexus 500 - forum burgmania.net23. radi - YAMAHA X-MAX 250 - forum gazeta.pl24. frezja110 - Honda CB 500 Wstępniea. Lupo RF - Suzuki RF600b. ZQ23 - GSR600c. Michalski - Honda Hornet CB600d. Rafik SYM Joymax 250 - forum gazeta.ple. Marcin - SYM Joymax 250 - forum gazeta.plf. Artur- Piaggio X9 500 - forum gazeta.plg. yapkovitz - Yamaha Drag Star 1100 i zabiorę ze soba pare cruiserow. Jak widzicie jesteśmy niespodzianką :biggrin: Szczegóły trasy, spotkania TUTAJ Pogoda zapowiada się na razie boska, byleby dzieci dopisały, bo jak rozumiem my plamy nie damy :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogonnek Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 5. Mamy wjazd zapewniony na imprezę od 12:30 i 1h jest głównie dla nas. Jesteśmy niespodzianką, a o której dzieci nie wiedzą i nie będzie o nas info na plakatach. Niech tak zostanie - to piszę szczególnie do rodziców dzieci. Możemy pomruczeć silniczkami jak będziemy wjeżdżać. Wszyscy oczekują, że będzie głośno :rolleyes: Jak ktoś dołączy do nas na miejscu, to nic się nie stanie - byle nie był tam przed nami :mad:ArtLion Chyba jednak proszę o wpisanie mnie na tą drugą liste niepewnych motocyklistów.Niespodziankę zrobie synkowi, chyba jednak wiecej czasu z nim spędze......... i to będzie niespodzianka dla niego a nie umówiona godzina widniejąca na plakatach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artlion Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Chyba jednak proszę o wpisanie mnie na tą drugą liste niepewnych motocyklistów.Niespodziankę zrobie synkowi, chyba jednak wiecej czasu z nim spędze......... i to będzie niespodziankadla niego a nie umówiona godzina widniejąca na plakatach. Wyszedł jakiś kwach, z którego sam nie jestem zadowolony :angry: Ogłoszenie zauważyłem we wtorek i na szybko wkleiłem, nie czytając. Jeśli dla Ciebie brak pełnej niespodzianki wyklucza udział, to trudno, aczkolwiek nic nie stoi na przeszkodzie zabrać syna na festyn - najlepiej na siodle, tak jak niektórzy planują. Może i szkoda niespodzianki, ale ja wiem jaką radość sprawia dzieciakom jazda na motorach. Ich uśmiech mi wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogonnek Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Ich uśmiech mi wystarczy. Bo ten uśmiech widziałeś zapewne w Falbogach jak byliśmy, czy może na korotyńskiego co nie byłem i żałuje bo zapomniałem :blush:Nie obraź śię ale odnoszę wrażenie że od początku wszysto było zaplanowane tylko taki mały myk może będzie ich więcej.Naprawde takie wrażenie odniosłem.Ale dzieci to dzieci przyjade ale szybko się urwe bo niestety małego w siodle jeszcze nie woże a to też jego dzień.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grinfild Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Potwierdzam Triumpha, Intrudera, Dragstara. X4 i Boulevard niepewni, ale prawdopodobnie dodatkowo będą 2 turystyki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grinfild Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Witam,Z racji kiepskiej jutrzejszej pogody i prawdopodobnie deszczu, reszta maszyn nie przyjedzie, mają do pokonania około 60 km w jedna stronę. Ja jestem na pewno bez względu na pogodę, czyli potwierdzam Triumph Speed Triple Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 witamniestety odpadam :mellow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Ja nie dam rady wrócić dziś do wawy więc niestety ale tez odpadam :( Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiannn Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Ja będę 50/50 trochę pozmieniały mi się plany, ale postaram się dojechac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artlion Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Panowie i Panie, Pogoda w Ząbkach jest w porządku, słońce, cumulusy i kompletny brak chmur deszczowych. Jedynym problemem, może być ... wiatr i chęci, aby przyjechać. Liczę na Was i czekam pod MC&C o 12:00. "Twardym trza być, a nie mientkim" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.b Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Cześć powiedz mi gdzie dokładnie jest zbiórka , będę leciał z Ursynowa i nie za bardzo sie orientuje gdzie jest ta zbiórka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artlion Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 (edytowane) Cześć powiedz mi gdzie dokładnie jest zbiórka , będę leciał z Ursynowa i nie za bardzo sie orientuje gdzie jest ta zbiórka :) Jedź Radzymińską w kierunku Marek, w Ząbkach, po prawej będzie Macro Cash & Carry. Tam nas usłyszysz :) Tutaj masz mapkę : https://maps.google....313e9a6cfc6fde3 Jakby co dzwoń : 501 -050-040 Edytowane 2 Czerwca 2012 przez artlion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi