Mic1984 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Witam chcę zmienić plastiki w mojej Hondzie CBR 600 RR z 2003 roku i znalazłem komplet plastików w takim malowaniu jakie mi się cholernie podoba z tym że plastiki są do rocznika 2005-2006 i tu moje pytanie czy bardzo różnią się budową rocziki 2003 od 2005-06 bo rozumiem że nie ma szans na to żeby dopasować takie plastiki do mojego motka. Przepraszam z góry za pytanie bo może komuś wydać się ono głupie ale jesem kompletnie zielony w tej kwesii a forum od tego jest żeby dowiedzieć się tego czego się nie wie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 z tego co pamietam to dolot jest calkiem inny , wiec czacha musial by byc 03-04 Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi