qurim Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Ojtam, jak mu się podoba to git, w końcu to jego auto. Mnie Gofer wystarczy, byle dupę woził, za dużo nie palił i nie był przypałowy. Sprzęt AGD mniej więcej. A z samochodowych marzeń to tylko Dodge Charger `71. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 tak w temacie audi a4 , co powiecie o 1.8T w A4 z lat 95-99 ? interesuje mnie spalanie i trwalosc tego silnika bo opinie sa rozne. Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi