ChrisWaw Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Póki jest pogoda wietrze swoje 2 koła i chętnie piszę się pon, wt, sr po 17 na male podwarszawskie conieco. Dajcie znać jak ktoś będzie miał jakiś konkret. Tempo turystyczno-widokowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FazerNDM Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 To może dzisiaj coś albo jutro. Tempo mi odpowiada, czasowo to pewnie od 19, 19:30 w wawie się mogę pojawić od siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisWaw Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 To może dzisiaj coś albo jutro. Tempo mi odpowiada, czasowo to pewnie od 19, 19:30 w wawie się mogę pojawić od siebie... 19.30 to trochę późno i mało czasu zostaje a po nocy to już z atrakcji pozostaje tylko walka z komarami. Zerknij jeszcze do tematu Powsin Konstancin Piaseczno tam umawiamy się wstępnie na jutro ale też tak 17,30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzombek Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Halo ludziska :) zostal ktoś na weekend w wawie???a jak tak to czy byłby ktoś zainteresowany wypadem jakimś poza miasto. czy to mazury czy kierunek puszcza bialowieska czy może inne lokalizacja... ;)Prędkość raczej turystyczna niż wyścigowa :) Termin: cała sobota :)chętny ktoś ruszyć się z miasta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol80 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 (edytowane) Jutro muszę jechać na wieś za Warszawę 80km kierunek Stanisławów,Łochów Brok.Dokładnie w okolice Sadownego,mam kupca na przyczepie i łódkę .Potrzebuję tam być o godz 17-18 .Ładna droga dużo terenów leśnych ,jadąc spokojnie droga zajmie ok 1 godz .Planuje wyjechać ok 15-15:30 z okolicy ronda Wiatraczna ,jak był by ktoś chętny się przyłączyć to mój nr telefonu 605594752 Edytowane 1 Czerwca 2013 przez Jabol80 Cytuj http://www.ekobris.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Może się podłączę z plecakiem. W Broku mam miejscówę na dobry żurek. Odezwę się w razie co jutro koło południa. Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol80 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Ok ,daleko do Broku nie będziesz miał ok 10 km . Cytuj http://www.ekobris.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Niestety odpadam. Znajomi nas wyciągają za godzinę na małe polatanko i kierunek też będzie inny. Może następnym razem :wink: Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jastrzab Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Jutro muszę jechać na wieś za Warszawę 80km kierunek Stanisławów,Łochów Brok.Dokładnie w okolice Sadownego,mam kupca na przyczepie i łódkę .Potrzebuję tam być o godz 17-18 .Ładna droga dużo terenów leśnych ,jadąc spokojnie droga zajmie ok 1 godz .Planuje wyjechać ok 15-15:30 z okolicy ronda Wiatraczna ,jak był by ktoś chętny się przyłączyć to mój nr telefonu 605594752Chętnie zrobie małą traskę, moge się podłączyć do Ciebie. Start np. 15:30, może stacja BP za rondem Wiatraczna w stronę Marsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol80 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 (edytowane) Lisio nastepnym razem .Jastrzab pasuje 15;30 stacja BP na Grochowskiej będe czarnym suzuki Gsxf Edytowane 2 Czerwca 2013 przez Jabol80 Cytuj http://www.ekobris.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jastrzab Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 ok. będe niebieskim banditem s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol80 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 okDzięki chłopaki za towarzystwo ,może nastepnym razem pogoada będzie lepsza. Cytuj http://www.ekobris.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piero8 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 witamczy ktos jest chetny na wyjazd sob-niedziela 8-9.06 nad morze?Pozdrawiam Cytuj Piero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kargulo Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 witamczy ktos jest chetny na wyjazd sob-niedziela 8-9.06 nad morze?Pozdrawiam ooooo coś ciekawego. Jakieś konkrety? co gdzie z kim i za ile????? ja pewnie bym się pisał, weekend wolny to można gdzieś pośmigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piero8 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 myslalem o Sopocie.... wyjazd w sobote rano a powrot niedziela na wieczor do Wawy. ja przelotowa 90-110. Mozna poszukac kwater na weekend. mam namiary na apartament: 2 pokoje i 2 lozka. musze monitorowac pogode.... Cytuj Piero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi