MYCHA75 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 (edytowane) Ja zamierzam powietrzyć, ale za jakąś godzinę :). Edit: dam znać smsem jak się zbiorę. Edytowane 4 Maja 2013 przez MYCHA75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piero8 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 oki, to na sms ;-) Cytuj Piero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzombek Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 ok to w sobotę lub Niedzię ruszymy z tematem jak wrócę z Torunia wieczorem i będę na siłach jak nie to w niedziele z rańca,nadają pogodę bez deszczu na niedzielę więc bądzmy dobrej nadzieji. Będzie ktoś jeszcze chętny? no to jak tam?? nadal Pawel jesteś zainteresowany lataniem w niedzielę (znaczy jutro:))??No i czy ktoś jeszcze ma ochotę na jakieś przewietrzenie sprzętu, małe polatanie wypicie tymbarka czy coś :)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel25001 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 jasne że tak chyba pogoda nam pozwoli pośpię do ok 9 bo właśnie wróciłem z Torunia i jestem padnięty, myślę że gdzieś ok 12 możemy się ustawić tylko gdzie może gdzieś pod M1 w Markach przy BURGER KING co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzombek Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 jasne że tak chyba pogoda nam pozwoli pośpię do ok 9 bo właśnie wróciłem z Torunia i jestem padnięty, myślę że gdzieś ok 12 możemy się ustawić tylko gdzie może gdzieś pod M1 w Markach przy BURGER KING co? no spoko;) ja dzis caly dzien w pracy bylem wiec jutro tez chce odespać;) kolo poludnia bądź później mi psuje. Co do miejsca to moze ustalmy rano kolo 11tej, jak juz wstaniemy i sie dobudzimy;) pisze sie ktoś jeszcze? Serdecznie zapraszamy wszystkich na wszelakich moto;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szklanyjasio Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 jasne że tak chyba pogoda nam pozwoli pośpię do ok 9 bo właśnie wróciłem z Torunia i jestem padnięty, myślę że gdzieś ok 12 możemy się ustawić tylko gdzie może gdzieś pod M1 w Markach przy BURGER KING co? no spoko;) ja dzis caly dzien w pracy bylem wiec jutro tez chce odespać ;) kolo poludnia bądź później mi psuje. Co do miejsca to moze ustalmy rano kolo 11tej, jak juz wstaniemy i sie dobudzimy;) pisze sie ktoś jeszcze? Serdecznie zapraszamy wszystkich na wszelakich moto;) chętnie się przyłącze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzombek Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 chętnie się przyłącze zapraszamy SzklanyJasio :) ja mogę wyjechać w południe spod domu więc koło 12.15-12.20. powinienem być koło tego Burger Kinga. Zatem wszyscy zainteresowani zapraszam o 12.15-12.30 do centrum M1 w Markach pod Burger Kinga. Jedna sprawa że mi się plany pozmieniały i ja niestety mam czas tylko do 16-17tej. Stąd jakiś dalszy wypad (jak do Kazimierza) odpada. Chyba że szybko się ogarniamy na miejscu spotkania, lecimy tam jemy obiad i od razu wracamy... Ale jak znam życie nigdy tak szybko to nie idzie, bo pogadać trzeba, tymbarka napić, w drodze przerwę zrobić itp...Stąd ja raczej polatać mogę w okolicy bądź jakaś krótka wycieczka tak do 50-60km od Wawy.... Jakieś propozycje macie to rzucajcie :) albo zgadamy się na miejscu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szklanyjasio Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 zapraszamy SzklanyJasio :) ja mogę wyjechać w południe spod domu więc koło 12.15-12.20. powinienem być koło tego Burger Kinga. Zatem wszyscy zainteresowani zapraszam o 12.15-12.30 do centrum M1 w Markach pod Burger Kinga. Jedna sprawa że mi się plany pozmieniały i ja niestety mam czas tylko do 16-17tej. Stąd jakiś dalszy wypad (jak do Kazimierza) odpada. Chyba że szybko się ogarniamy na miejscu spotkania, lecimy tam jemy obiad i od razu wracamy... Ale jak znam życie nigdy tak szybko to nie idzie, bo pogadać trzeba, tymbarka napić, w drodze przerwę zrobić itp...Stąd ja raczej polatać mogę w okolicy bądź jakaś krótka wycieczka tak do 50-60km od Wawy.... Jakieś propozycje macie to rzucajcie :) albo zgadamy się na miejscu :)podjade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel25001 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 (edytowane) ok to ustalimy na miejscu pod M1 Marki BURGER KING godz 12:00-12:30 zapraszamy wszystkich chętnych do zobaczenia jak by ktoś chciał dołączyc to num. do mnie 604-899-959 Paweł Edytowane 5 Maja 2013 przez pawel25001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisWaw Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Propozycja małej wyprawy.Jako , że pogoda dopisuje proponuję mała wycieczkę na jutrzejsze (wtorek) popołudnie. Zbiórka wtorek (07-05) godź 17.30 (do drobnej negocjacji) w Warszawie Anin ul Bronislawa Czecha róg Rzeźbiarskiej przy banku. Kierunek zamek Liw lub bliżej Pałac Otwock Wielki w zależności od woli większości. Chętnych zapraszam do zgłaszania się i składania swoich propozycji. Zapraszam wszystkich chętnych do spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavier Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 ma ktoś ochotę polatać jutro, gdzieś tak ok 19 wieczorkiem. Start z Modlińskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FazerNDM Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Hej Będę przelatywał Modlińską pod stadion narodowy około 19:40. LwG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzombek Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 ma ktoś ochotę polatać jutro, gdzieś tak ok 19 wieczorkiem. Start z Modlińskiej Ano jak dostanę zezwolnie na wyjście z domu lol (nie mam 18tu lat i nie mieszkam z rodzicami ale takie to życie heh) to z chęcią dołączę :) Ale to będę wiedział dopiero popołudniu a póki jest pogoda więc może ma ktoś czas i ochotę teraz pośmigać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzombek Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Halo wszystkim :) mam dwa pytanie ;) Raz: czy ktoś reflektuje na jakie wietrzenie teraz zaraz później?? Dwa: czy ktoś ma ochotę na wypad dalszy (tak ze 150km od Wawy). Myślałem o jednodiowej wycieczce w strone mazur, może do jedwabne. Albo na wschód pod granicę PL. Myślałem o dniu jutrzejszym (tj środa 15maj) bo akurat mam wolne i mogę sobie pozwolić na ucieczkę całodniową ze stolicy :) Ktoś chce i może?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal Krawczyk Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 (edytowane) SiemaszJa reflektuje na polatanie dziś wieczorkiem jak jesteś zainteresowany to pisz na pw wysle Ci numer. I takze jak ktos ma ochote polatać dalej lub bliżej w piatek wieczorem, sobote badz niedziele to bym się pisał :) Edytowane 14 Maja 2013 przez Michal Krawczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi