Skocz do zawartości

Suzuki TLR 00-03r. lub SV1000S 04r. lub Aprilia RSV 02r.

Rekomendowane odpowiedzi

spalanie to jakiś mit przy V2... nie wiem jak Firestorm bo tam PODOBNO jest źle, ale ogólnie zależy od poziomu pałowania. jak jest sipa to nie oczekuj 6l/100km

co do części RSV - plastiki to może być problem, co do części pozostałych to nie ma problemu a są zamienniki z KTM/Ducati/... na forum apki możesz polukać.

co do porównania tych sprzętów to już Ci nie pomogę. nie jeździłem właściwie żadnym bo mam tołdiego :P

Potwierdzam opinie kolegów co do spalania TLRa , łyka tyle co szejsety, jest cięzki to fakt, ale jeśli mowa o drogowym użytkowaniu, to wcale nie jest wadą. W winkiel wchodzi neutralnie, trochę siły trzeba do zainicjowania złożenia, ale w zakręcie prowadzi się jak po sznurku. Tylny amor, owszem dla zawodowców latających po torze nie wystarczy, ale dla amatora na ulicy z palcem w dupie styknie, mi osobiście niczego nie brakowało ani na ulicy ani na torze jeśli chodzi o tylny zawias. Miałem kiedys ładnego TLa ale poszedł w ludzi, chętnie bym go teraz odkupił. Biorąc pod uwagę cenę za jaką można dziś wyrwać TLa to uważam , że jak najbardziej warto zanabyć TLa, chociaz na pewno przerobiłbym zadupek, bo wygląda jak kaczy kuper i optycznie dodaje wagi motocyklowi. Tu są fajne sztuki

http://www.youtube.com/watch?v=TX4s2RJKAis&feature=share

http://www.youtube.com/watch?v=ZViV4tZLiDk&feature=related

Edytowane przez cabaniero