mir Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Artur jak się ma opis papieru do dupy w temacie święcenia motocykli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Mir nie badź takim oromowcem, nie chciałem zakładać nowego tematu żeby nie robić bałaganu, a "Dokąd zmierza Husaria" zablokowany. Także napisałem tutaj ;). Pozdrawiam i szerokości ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 (edytowane) Artur jak się ma opis papieru do dupy w temacie święcenia motocykli?Pasuje jak g...no w lesie :) Ja tam wole chusteczki trzywarstwowe stawiam na komfort :) .... myślałem o ręcznikach papierowych ale nie mam az takich potrzeb :) Pozdro Edytowane 9 Czerwca 2012 przez MARCYŚ Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi