Cross_maX Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Hej:) Czy ktos wybiera sie na msze w niedziele 15.04 w Gietrzwałdzie? Jeśli pogoda pozwoli planuje lecieć z Kuflem w niedziele rano zawsze razniej byloby poleciec w wiekszej grupie;) Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Ty kaca lepiej lecz w niedziele! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiv10 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 byłem, 700 km w deszczu przebyłem, motocykl poświęciłem wanną wody na m/kw. :cool:. Widziałem tablice z Zamościa, Ryk, Hrubieszowa, Biłgoraja. Większość Olsztyn, Wawa, Gdańsk i zachodniopomorskie. Było nas sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi