michal.051 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 A po co atrapka jak jest już prawdziwa? :):P osłonkęhttp://nokautimg1.pl/p-41-10-4110d0e282f34c118dd7161dc8108686500x500/oslona-chlodnicy-puig-do-yamaha-fzs600-fazer-98-03.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Berserkers Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 bardzo fajnie wyszedł, oby dobrze sluzyl ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marwin Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Przejeździłem już prawie dwa sezony bez żadnych problemów i straszą mam satysfakcję z tego co uczyniłem :biggrin: Cytuj coś w życiu trzeba kochać!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Ja tez podobnie jak Ty restaurowałem fazerka 600, tyle że po własnym szlifie na torze :D też ładnie wyszedł jak nówka ;)Miło wspominam 600tkę, moim zdaniem prosty jak cep i nie do zarypania.Ładnie twój wygląda, szerokości a i kolor spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marwin Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Dzięki też uwarzam że to świetny moto pozdrowionka. Cytuj coś w życiu trzeba kochać!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi