Azz Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Witam Mam dylemat między kaskami tak jak w temacie, o tym pierwszym (Held Concor) nie za wiele znalazłem opinii (jedną)- wygląda na rozsądną propozycję w tych pieniądzach - ale mogę być w błędzie. Który z tych kasków byłby rozsądniejszą propozycją bądź coś innego (ah naczytałem się już trochę) w budżecie do 700 zł.Dlaczego szczękowiec, wygodniejszy dla mnie jako okularnika. Uprzedzając pytanie "użyj wyszukiwarki" to też już przerobiłem, ale mętlik w głowie ogromny. Pozdrawiam i czekam na opinie ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Held - wygląda ciekawie, nie mierzyłem ale z tych dwóch brałbym tego HJC, choćby dlatego że HJC ma lepsze materiały i chyba jest lżejszy - ale to nie jestem pewien. Ja kupiłem Caberga Konde i można powiedzieć ,że jestem w miarę zadowolony, Shubert to nie jest, ale na pewno lepszy niż mój stary Probiker oraz wszelakie Naxy, LS2 czy jakieś inne tam wynalazki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Albo zerknij na następcę Kondy, tj. Caberg Duke - jest już poprawiony (mniejsza dźwignia blendy, pinlock w komplecie w droższej odmianie - nie Smart). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azz Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 (edytowane) Zaraz poszukam dzięki, widzę też HJC IS-Max - też dosyć ciekawy Btw. znacie jakiś dobry sklep na śląsku gdzie jest dosyć duży wybór z wyżej wymienionych?W mojej okolicy niestety brak takowych. Edit:W finale zostaje HJC IS-Max i zaproponowany Caberg Duke (dobra waga jak na szczękowca). Edytowane 29 Marca 2012 przez Azz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi