AdBar Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 ChrisWaw, widzę że szukasz, nie wiem czy Ci pasi, ale patrz temat "na rybkę".. dzisiaj 100 wka pewnie pękła, jeść ryby nie musisz, a spacerek zwykle w kilkanaście moto jest :) - w środę masz jak w banku o ile nie pada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yassek Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Cześć Witam wszystkichJeste nowy na Forum - mieszkam w Józefowi więc to jedyne miejsce jakie znalazłem zdefiniowane na naszą lokalizację.Mam za sobą pierwszy sezon i powoli muszę zacząć szukać jakiegoś lokum na zimę dla mojej Hondy, bo na razie stoi tylko pod plandeką a na zimę nie chcę jej tak zostawić.Gdzie Wy trzymacie swoje maszyny w czasie zimy?Czy któryś z Was ma trochę miejsca w garażu, żeby (odpładnie oczywiście) podnająć 2m2 - czyli wcisnąć jeszcze jedną sztukę?A może ktoś z Was również szuka garażu na zimę - to moglibyśmy wspólnie wynająć.Ja szukam lokum murowanego - nie musi być ogrzewany ale żeby nie było wilgotno jak przyjdzie zimaCoś, ktoś, gdzieś?Wpisujcie się tutaj albo wysyłajcie info na [email protected] PozdrawiamYassek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariantmoto Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Cześć, na Moto Bazarze rozrzucali ulotki z adresem Poezji 19, to dla Ciebie blisko bo w Falenicy, na terenie dawnego Mera Pnefal.PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taddy1 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Cześć, czy znajdzie się ktoś z okolic Radości chętny na spontaniczną jazdę? Pozdrawiam,Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariak8 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Cześć, czy znajdzie się ktoś z okolic Radości chętny na spontaniczną jazdę? Pozdrawiam,MichałHej ja jestem z tych okolic i chętnie bym polatała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edi73 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Hej ja jestem z tych okolic i chętnie bym polatała . Jeśli ktoś ma ochote polatać to zbiórka dziś o 17 na Orlenie w Józefowie przy wiadukcie Dziś tylko 100 km. nawiniente ale i tak było zajebiście . Jutro koniecznie powtórka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisWaw Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Witam wszystkich motomaniaków w nowym sezonieJak co roku jestem chętny na wspólne wypady te popołudniowe i te weekendowe. Może jakiś szybki okoliczny wypadzik na tymbarka w tym tygodniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edi73 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zapowiada się na jutro ładna pogoda , czy jest ktoś chętny na popołudniową przejażdżkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisWaw Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Ja chetnie się rusze ale moje tempo to turystyczno krajoznawcze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamogras Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Cześć, również się dołączam. Dębe Wielkie. Jakieś latanie w najbliższym czasie? pozdr. Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edi73 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 19.06 Zlot Liw , leci ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisWaw Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Myśle , że będe jechał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariantmoto Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 (edytowane) Cześć, wybieram się :biggrin:. Edytowane 13 Czerwca 2015 przez wariantmoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edi73 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 (edytowane) O ile pogoda pozwoli ,to startuję do Liwa o 9 (sobota 20.06 2015) z józefowa z orlenu przy wiadukcie Edytowane 19 Czerwca 2015 przez edi73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepesz Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Ktoś chętny na jakąś pojeżdżawkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi