ChrisWaw Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Póki jest pogoda wietrze swoje 2 koła i chętnie piszę się pon, wt, sr po 17 na male podwarszawskie conieco. Dajcie znać jak ktoś będzie miał jakiś konkret. Tempo turystyczno-widokowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisWaw Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Witam, Podobno w grupie raźniej. Czy wybiera się ktoś na zlot do Tułowice k/Sochaczewa w piątek (14) lub sobotę (15) nie koniecznie z noclegiem - nawet na 1 dzień ( wpaść tam na tzw chwilę - podpisać liste obecności). Daleko nie jest a pogoda raczej dopisze i pomyślałem , że może warto pofatygować się tam w ramach weekendowego wypadu. Godzina wyjazdu do ustalenia. Zbierzmy się i pojedźmy tam razem. zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisWaw Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zaliczone. Karkówka zjedzona, cola wypita, asysta w konkursie zaliczona, występy artystyczne obejrzane, pogaduchy wykonane. Ogólnie było fajnie tylko komary zostawily po sobie pamiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dewille Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 ktoś, coś, w ten weekend ?? Preferowana niedziela i gdzieś dalej, cały dzień i luzie. Może by się w końcu wybrać do Kazimierza i okolice ?? Generalnie jestem otwarty na propozycje. Pogoda ma być fest ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edi73 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 W sobotę lecę na zlot do Liwa k. Węgrowa . Byłem tam dwa lata temu i było ok. Jutro dam info. o której startuje , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dewille Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 a co to za zlot ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edi73 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 a co to za zlot ?Gryf Party Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Smoku Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Więcej info na Facebooku: https://www.facebook.com/events/157347597762192/ edi73 - daj znać jaki plan wyjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 edi73o której lecisz ??? skąd ???znasz cenę wjazdu ??? bo ja znalazłem 50 pln :dry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dewille Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 nocujecie tam ? czy powrót tego samego dnia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edi73 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Na zlot do Liwa startuje jutro (sobota) godz.11:30 z pod KFC przy Trakcie Brzeskim obok Orlenu , zabieram ze sobą namiot , jak będzie dobra zabawa to zostaje do niedzieli. Wjazd na zlot 50 zł. Na chętnych czekam od 11:15 przed KFC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Edi73,a może spotkajmy się tam 12.15 +/- 15 min.co ty na to ??? pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dewille Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Eliasz - ty tez tam lecisz ? Ja sie wlasnie zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 jadę jadę bo mam ochotę na białą kiełbasę :) i zimne piwoa ty jak ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dewille Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 a ja wlasnie nie wiem. Wczoraj latałem cały dzien w tym upale. Chyba dzisiaj odpuszcze. A wracałbys dzisiaj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi