Skocz do zawartości

Wiosenna trasa na Roztocze

aftys6
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jako że pogoda już zacna to może byli by chętni na jakaś dłuższą (300-400 km) trasę wiosenną.

Jako że kiedyś udało się zorganizować fajną trasę nad Bug https://picasaweb.go...Aftys6/Podlasie to może by teraz dla odmiany wybrać się na dół mapy.

Mam na myśli Roztocze.

Co jest tam ciekawego??

Pare km fajnych, malowniczych tras,

-Czartowe pole

-zagroda Guciów

http://www.aftys.yoyo.pl/galerie/roztocze.html

-Zwierzyniec

i cała kupa ciekawych miejsc.

Jeżeli chodzi o termin to może to być np lany poniedziałek, ew inne terminy do uzgodnienia.

Czekam na propozycje

Aftys

Ja jestem ZA! bo pogoda fajna i gdzieś można śmignąć na kilka sprzetów tym bardziej że nigdy nie byłem w tamtej okolicy.

Co do terminu to wg mnie w lany poniedziałek może byc trochę cienko z frekwencją ponieważ częśc bedzie na kacu po niedzieli a część na wyjazdach u rodziny, segerowalbym raczej niedzielę, nawet najbliższą...

Ja jestem ZA! bo pogoda fajna i gdzieś można śmignąć na kilka sprzetów tym bardziej że nigdy nie byłem w tamtej okolicy.

Co do terminu to wg mnie w lany poniedziałek może byc trochę cienko z frekwencją ponieważ częśc bedzie na kacu po niedzieli a część na wyjazdach u rodziny, segerowalbym raczej niedzielę, nawet najbliższą...

U mnie wlasnie niedziela ta odpada.

Co do lanego poniedziałku to przecież w niedziele nie trzeba chlać jak świnia ;)

A co do okolic to są ładne. Są też fajne odcinki, droga znośna i widoki prima sort ;)

Obawiam się że nie ma co kminić bo z tego co widziałem w dzisiejszej prognozie pogody to raczej w niedzielę nie będzie dogodnych warunków na wyjazd...

Pozostaje pierwsza wersja czyli lany poniedziałek albo inny termin.

OK, jak dam radę to chętnie bym z Wami pojechał bo poprzedniego sezonu praktycznie nie jeździłem dlatego w tym roku mam zamiar nadrobić zaległości...

W ten weekend są Sw,ale w następny ogadam szczegóły z koleżką i dam znac .Szacowany koszt takiej przyjemności 500 zł ,chyba ze 95 pujdzie w góre jeszcze,jak co bede tu pisał

Witam Wszystkich.Czytając posty aż chce się dołączyc i na Roztocze i w Bieszczady...Wybór trudny choc lany poniedziałek chyba bedzie rzeczywiście lany ale z nieba.A może następny weekend?Jest zlot Gwieżdzisty na Mazurach ponieważ Czestochowa zrobiła się jak ze wszystkim komercyjna.Ewentualnie propozycja z mojej strony wypad na słowacje sobota -niedziela pod Poprad.380 km z Lublina przez Rzeszów,Tarnów,Nowy Sącz,Piwniczna ,Stara Lubowna.Trasa baaardzo widokowa (zwłaszcza po stronie Słowackiej).Nocelgi na prywatnej kwaterze (na którą jeżdze od 15 lat- więc sprawdzona) - nocleg 7 euro o osoby.Oczywiscie wszytsko zależec będzie przede wszystkim od pogody bo jak pojechac i wrócic z katarem do lepiej wyjazd przełozyc jeszcze o tydzień.Ale 14/15 byłoby ok na początek sezonu.

Pozdrawiam i pomyślcie