aftys6 Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Jako że pogoda już zacna to może byli by chętni na jakaś dłuższą (300-400 km) trasę wiosenną.Jako że kiedyś udało się zorganizować fajną trasę nad Bug https://picasaweb.go...Aftys6/Podlasie to może by teraz dla odmiany wybrać się na dół mapy.Mam na myśli Roztocze.Co jest tam ciekawego??Pare km fajnych, malowniczych tras,-Czartowe pole-zagroda Guciówhttp://www.aftys.yoyo.pl/galerie/roztocze.html-Zwierzynieci cała kupa ciekawych miejsc.Jeżeli chodzi o termin to może to być np lany poniedziałek, ew inne terminy do uzgodnienia. Czekam na propozycjeAftys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick63 Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Ja jestem ZA! bo pogoda fajna i gdzieś można śmignąć na kilka sprzetów tym bardziej że nigdy nie byłem w tamtej okolicy. Co do terminu to wg mnie w lany poniedziałek może byc trochę cienko z frekwencją ponieważ częśc bedzie na kacu po niedzieli a część na wyjazdach u rodziny, segerowalbym raczej niedzielę, nawet najbliższą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Ja jestem ZA! bo pogoda fajna i gdzieś można śmignąć na kilka sprzetów tym bardziej że nigdy nie byłem w tamtej okolicy. Co do terminu to wg mnie w lany poniedziałek może byc trochę cienko z frekwencją ponieważ częśc bedzie na kacu po niedzieli a część na wyjazdach u rodziny, segerowalbym raczej niedzielę, nawet najbliższą...U mnie wlasnie niedziela ta odpada.Co do lanego poniedziałku to przecież w niedziele nie trzeba chlać jak świnia ;)A co do okolic to są ładne. Są też fajne odcinki, droga znośna i widoki prima sort ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTIMAX1 Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Kmiń Aftys kmiń, jak pogoda dopisze to znowu się chętnie z wami przejadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick63 Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Obawiam się że nie ma co kminić bo z tego co widziałem w dzisiejszej prognozie pogody to raczej w niedzielę nie będzie dogodnych warunków na wyjazd... Pozostaje pierwsza wersja czyli lany poniedziałek albo inny termin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burczas80 Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 kurde bede chrzcil malego motocykliste ;) w lany poniedzialek a zabral bym sie z wami :banghead: o ile bym nadarzył za wami :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Póki co ja też nie jade ;pPadł mi moduł zapłonowy i trwają ostre pracę celem ożywienia go ;)Może bliżej majówki się coś uda ;)pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burczas80 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 ja z kolega planuje 4 maja poleciec na 2 dni w Bieszczady moze tam sie skusisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick63 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Nie lepiej zacząc 1-go i wrócić 6-tego?? :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burczas80 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 nom pewnie ze było by lepiej ale ja nie dam rady na tyle sie wyrwać jak i kolega jadący ze mna ,mysle ze od 4 do 6 zadowoli i pozostawi miłe wspomnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick63 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 OK, jak dam radę to chętnie bym z Wami pojechał bo poprzedniego sezonu praktycznie nie jeździłem dlatego w tym roku mam zamiar nadrobić zaległości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burczas80 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 OK, jak dam radę to chętnie bym z Wami pojechał bo poprzedniego sezonu praktycznie nie jeździłem dlatego w tym roku mam zamiar nadrobić zaległości...W ten weekend są Sw,ale w następny ogadam szczegóły z koleżką i dam znac .Szacowany koszt takiej przyjemności 500 zł ,chyba ze 95 pujdzie w góre jeszcze,jak co bede tu pisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Witam Wszystkich.Czytając posty aż chce się dołączyc i na Roztocze i w Bieszczady...Wybór trudny choc lany poniedziałek chyba bedzie rzeczywiście lany ale z nieba.A może następny weekend?Jest zlot Gwieżdzisty na Mazurach ponieważ Czestochowa zrobiła się jak ze wszystkim komercyjna.Ewentualnie propozycja z mojej strony wypad na słowacje sobota -niedziela pod Poprad.380 km z Lublina przez Rzeszów,Tarnów,Nowy Sącz,Piwniczna ,Stara Lubowna.Trasa baaardzo widokowa (zwłaszcza po stronie Słowackiej).Nocelgi na prywatnej kwaterze (na którą jeżdze od 15 lat- więc sprawdzona) - nocleg 7 euro o osoby.Oczywiscie wszytsko zależec będzie przede wszystkim od pogody bo jak pojechac i wrócic z katarem do lepiej wyjazd przełozyc jeszcze o tydzień.Ale 14/15 byłoby ok na początek sezonu.Pozdrawiam i pomyślcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Wpisy o Częstochowie wkleiłem do tematu o Częstochowie w tym samym dziale ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi