ChrisWaw Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 LISTA : 1. funky2. funky3. rado004. kolczu5. rado00 (dodatkowa osoba ze swoim moto) 6. chriswaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funky Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 deadline na zapisy to 23 kwietnia, jak nie zbierzemy się w 15 osób szkolenia nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolczu21 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ja mam jeszcze dwie osoby. No zepnijcie się ludzie. Szkoda było by przepuścić to szkolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funky Opublikowano 9 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Temat szkolenia reaktywowany12-13 maj. osoby chetne proszone są o pilny kontakt z numerem: 600 324 965 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusjus Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 jakaś szansa na powtórkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezja110 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Hej, ja byłam 20 lipca u Tomka K. na szkoleniu... jestem bardzo zadowolona, mnóstwo teori i jeszcze więcej praktyki! Jeśli będziecie po tym szkoleniu dajcie znać jak było :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemsuz Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Frezja byłaś w Ułężu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezja110 Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Tak :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemsuz Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Robiłem kurs u Tomka K. Miałem też się zapisać na doszkalanie, ale minął kolejny sezon i znów mi było nie po drodze i żałuję. Może za rok się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezja110 Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 To zapewne wiesz jaki on jest :) myślałam, że tam jeżdżą tylko "świeżaki" lecz było mnóstwo osób o różnym stażu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemsuz Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Prawda prawda, na doszkalanie u Tomka nigdy nie jest za późno i każdy niezależnie od stopnia zaawansowania coś z niego wyniesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Kiedyś byłem na weekendowym szkoleniu w CSP Legionowo. Niesamowita dawka wiedzy praktycznej i teoretycznej.A to wszystko na MEGA kacu :D :D :D :D warto, warto :-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi