Robuś1 Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Witam .... czy ktoś z Ziomków na Forum spotkał się z mocowaniem amorka skrętu do X 11 a jeżeli tak , to czy możecie opisać jak to było zrobione ...pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HordFenry Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Ja się spotkałem, przykręcony do ramy :banghead: http://allegro.pl/honda-x11-street-motocykl-i2350045365.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Zdarzyła Ci się sytuacja żebyś potrzebował tego amorka, czy tylko tak zapobiegawczo chcesz go zamontować? Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simrider Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Sam się nad ty zastanawiałem ,ale uznałem ze za dużo zachodu, szczególnie ze jedenastka jest ciężka i nie potrzebuje do stabilnej jazdy amorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niebieski.ts Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Dokładnie, ja też nigdy nie zauważyłem potrzeby montażu takiego amora, więc po co udziwniać na siłę :rolleyes: W to miejsce moim zdaniem lepiej co innego zamontować do turystyki naprzykład ;) Cytuj HONDA X11 - NIECH MOC BĘDZIE Z WAMI :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi