chevy Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Dzisiaj jadać przez próg zwalniający zawadzilem stopką o niego, efekt - spręzyna trzymająca stopke odpadła, a stopka wisi i nie dała się już zlozyc, narazie stopka jest odmontowana, motocykl stoi oparty, mam takie pytani, czy ktoś dysponowałby zdjęciem , lub informacją umieszczenia konców spręzyny do stopki i do ramy, jedna dziura znajduje się w stopce, drugiej neistety nie udało się znalezć a takze innych mozliwosci zaczepenia takze tam nie widze, byc moze coś się tam ułamało, za kazda pomoc dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurider Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 mało miejsca żeby wsadzić tam aparat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość łysy31 Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 (edytowane) Bo sprężyna trzyma się na trzpieniu, problem miała ciągle moja żona w low883 bo jej ten trzpień trochę zeszlifowałem :biggrin:. Edytowane 19 Marca 2012 przez łysy31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chevy Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 (edytowane) Dzieki za pomoc, juz ze zdjęcia wiem że winą jest ukruszony ten trzpien. W kazdym razie nalezy uwazac na prog zwalniajacy na Warszawskim Moto targu na Slużewcu obizony sporster wlasnie tak skonczy jak moj. Edytowane 19 Marca 2012 przez chevy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi