Apach 20 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Jeśli będę jeszcze w kraju to spróbuję dołączyć ,ale plany są takie żeby wyjechać za granicę na dłużej(za chlebem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1z Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 lista1, Najka2, Macieja3. Evi,4. Dyzio,5-6 mosiu + XXXX skąd mam dziś wiedzieć z kim przyjadę :)7-8 maniek + żona niestety dopiero w piątek wieczorem, ktoś musi pracować9.10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka 750 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Przyszedł czas na konkretyOśrodek nazywa się "KAPRYS" miejscowość Sielpia Wielka ul. Relaksowa 9 26-200 Końskie www.kapryssielpia.pltermin 30,05 - 02,06koszt pobytu doba dla 1 osoby - 40 PLN wyżywienie we własnym zakresierezerwacja miejsc telefoniczna pod numerem 694 276 969 , na hasło VENTURApoproszę informacje na PW kto się zapisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Maciejka My śpimy z Wami!!! Jak zwykle, proszę o wspólną rezerwację domku ;)Czyli robimy listę! 1. Najka,2. Maciejka,3. Evi,4. Dyzio,5. Mosiowa,6. Mosiu,7. Mańkowa,8. Maniek,9.10.11.12.13.14.15.16.17.18.19.20.21.22. Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1z Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 maciejka jak dobrze rozumiem na pw po zapisaniu się w ośrodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka 750 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 maciejka jak dobrze rozumiem na pw po zapisaniu się w ośrodkuTak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Tak właściwie, to powinniśmy założyć nowy temat pt. "II Ogólnopolski Zlot Yamaha Venture Sielpia Wielka 2013" lub zmienić nazwę tego tematy, na "Ogólnopolskie Zloty Yamaha Venture" ;) Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka 750 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Poprosiłem kolegę, zresztą motocyklistę, zrobił projekt naszywki z okazji naszego zlotu szukam teraz taniego wykonawcyDyziowy jak możesz to zapodaj projekt ja nie bardzo wiem jak to zrobić ,niech wiara zobaczya może ktoś z Was ma kogoś kto takie rzeczy robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Próbowałem, ale od pół roku to samo, wyświetla mi się komunikat:" Błąd Wysyłanie zakończone niepowodzeniem " Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka 750 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Venture-sielpia_2013.pdf udało się co Wy nato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toyo40 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Ja robiłem naszywkę na kamizelkę. Rok temu kosztowała 30 zeta/szt. Mogę zapytać o cenę i czas realizacji. Mogę zapytać też kolegę o koszt nalepki.Kolega pracuje w f-mie reklamowej i robi takie rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Ja na prośbę Maciejki sprawdzałem w www.hako.com.plProgram kosztuje 90,- złotych, a za naszywki płaciłem potem po jakieś 7,- złotych.W zależności od ilości naszywek (90 + X x 7 = …)Czekam na wycenę, a mam do nich kilka minut na piechotę. Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka 750 Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 jakie będzie zainteresowanie, wiadomo im więcej szt to koszt jednostkowy mniejszy. Pytanie ile osób będzie chętnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1z Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 panowie coś kiepsko czy wszyscy mają juz rezerwacje zrobione ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka 750 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 (edytowane) wygląda na to że nie ma chętnych, Venturowcy to indywidualiści nie mają ochoty na spotkaniadociągne to spotkanie do końca ale więcej już nie będę sie w coś takiego bawiłnie dostałem żadnego potwierdzenia na pw Edytowane 21 Marca 2013 przez maciejka 750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi