javorskyp Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Witam,Mam do sprzedania skórzane spodnie Hein Gericke Pro Sports PSX Competition roz.52,stan idealny. Spodnie są jak nowe nie używane.Cena katalogowa spodni w tej chwili to ok 1000zł. Pełny opis można zobaczyć na stronie producenta. Sprzedaję bo są na mnie za duże.Naprawdę. Niestety nie posiadam paragonu. Metka jest. Cena 450zł. Dodatkowo spodnie będą wystawione na allegro. Więcej info, zdjęć na pw/email Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
javorskyp Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Podbijam, cena 370zł zależy mi na szybkiej sprzedaży. http://allegro.pl/hein-gericke-pro-sports-psx-competition-roz-52-xl-i2204757374.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi