barteck_street Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Dzięki wszystkim za opinie :) Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Od tyłu jak Hayabusa ale ogólnie fajny ;) Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Od tyłu jak Hayabusa ale ogólnie fajny ;) Fakt, ostatnio będąc na targach we wrocławiu siedziałem na gsx-r 1000 i na hayabusie i jakoś pozycja na tl-u o wiele bardziej przypomina tą z busy, wiec nie tylko z wyglądu podobieństwa są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Pozycja jest fajna, nie męczę się, jest dużo miejsca, mam 184cm wzrostu. Nadgarstki nie bolą, nawet jak nie zapie**alam. Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 (...) Wczoraj sprzedałem Zetke,(...) niemożliwe... ;-) kto kupił? gratulacje lytra! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackdog Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Gratulacje sprzęta i bezproblemowego śmigania życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi