Greedo Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Witam was przeserdecznie :D Szukam jak w tytule, kogoś kto usunie kilka ognisk rdzy z samochodu i zrobi to przy tym mega profesjonalnie. Po prostu gościa, który podobnie jak ja zrobi robotę starannie i podejdzie konkretnie do tematu. Nie piszę o kasie, bo mogę zapłacić więcej za dobre zrobienie fury. Jeśli znacie kogoś takiego, to proszę podeślijcie w tym temacie. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 A próbowałeś polewac coca-colą? :) Tylko tą oryginalną a nie podróbką :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Witam was przeserdecznie :D Szukam jak w tytule, kogoś kto usunie kilka ognisk rdzy z samochodu i zrobi to przy tym mega profesjonalnie. Po prostu gościa, który podobnie jak ja zrobi robotę starannie i podejdzie konkretnie do tematu. Nie piszę o kasie, bo mogę zapłacić więcej za dobre zrobienie fury. Jeśli znacie kogoś takiego, to proszę podeślijcie w tym temacie.Pewnie że mam takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Kivi, dawaj namiary :D W Czwartek oddaje Ci Alfe ..... potem chce zająć się blacharką :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 To jak mi Ją zostawisz to podjade do wspomnianego na konsultację medyczno-lakierniczą:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Krzysiu drogi, szer jor kontakt pliz :D A przy okazji Tornado może ktoś kupi, nie jesteś intrested? ;) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 To jak mi Ją zostawisz to podjade do wspomnianego na konsultację medyczno-lakierniczą :)Spoko Maroko :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi